Het meisje van de bezorgdienst

Mijn telefoon gaat, op beeldbellen. Het is Shirley. Ze komt in beeld, met alleen haar badjas aan. Ze gebaart dat ik stil moet zijn en mijn microfoon moet uitzetten. Ze zet haar telefoon neer in de kast van, blijkbaar, haar woonkamer. Ik vraag me af wat er gaat gebeuren en ik te zien krijg.

De bel gaat en ze doet open. Er stapt een grote donkere man de woonkamer binnen en grijpt Shirley meteen bij haar billen. ‘Goed, je wilde het over je salaris hebben?’ Shirley stapt dichter bij, ik zie haar van achter, laat haar badjas van haar afglijden en staat totaal naakt voor hem. Tussen haar billen glinstert iets. De grote donkere man bekijkt haar eens goed. Shirley maakt zijn broek los en trekt deze naar beneden. Op het moment dat ik het denk hoor ik haar zeggen dat hij wel een enorme lul heeft. Ze zakt door haar knieën en ik zie zijn gigantische lul. Half slap bungelt hij voor haar hoofd. Gehurkt, zodat ik haar glinsterende ster kan zien, begint ze aan zijn lul te likken. Tussen haar billen zie ik dat ze een butplugg in heeft. Een donker paars glinsterend knopje steekt uit haar aarsje. De lul van de man is zo dik, dat ze met 2 handen moet trekken. Ondertussen probeert ze zijn enorme eikel in haar mond te krijgen. Ik kan zien dat ze zijn pisbuis aan het penetreren is met haar tong. De man laat Shirley zijn staaf knetterhard maken als hij besluit haar mond te neuken. Smakkende en stikkende geluiden is het enige wat ik hoor, met gekreun van de man. Shirley wordt stevig in haar bekkie gebeukt door de man. Ze kan niet zijn hele pik in haar mond kwijt. Na een paar minuten begint de man te grommen en ik kan zien dat hij het hele gezicht van Shirley onderspuit. Haar chocolade kleurtje is compleet afgetopt met witte mannenpap. Ze probeert zijn lul nog wat schoon te likken als hij haar omhoog trekt.

Flink geil geworden van wat ik zie ben ik begonnen met het trekken aan mijn lul. Lekker showtje zo.

Ik zie nu de man van achteren. Hij draait Shirley om, met haar door zaad bedekte bekkie, en duwt haar voorover. De buttplug steekt uit haar aarsje. Hij trekt deze er langzaam uit en duwt er hem weer hard in. Dit doet hij een aantal keer als hij hem er weer uittrekt en haar kontje begin te baffen. Met zijn tong maakt hij lange halen door haar naad. Ik hoor Shirley hard kreunen van genot. Hij duwt meerdere vingers in haar aarsje, dat hij aan het oprekken is. Ik trek langzaam verder aan mijn lul. Hij haar gaat zo in haar kont nemen.

De man helpt Shirley overeind. Hij gaat plaat op de grond liggen. Met zijn voeten richting de camera, en dirigeert Shirley op haar hurken boven zijn pik met haar gezicht naar mij toe. Ze kijkt naar de telefoon, ik kan zien dat ze mij een knipoog geeft. Haar hele bekkie zit nog steeds onder het zaad en druipt op haar borsten. De man pakt zijn enorme luk en zegt dat ze erover moet zakken met haar poepertje. Hij zet zijn eikel tegen haar ster, Shirley pakt zijn lul nu ook. Ze kijkt naar de camera, zucht en laat zich heel langzaam zakken over de enorme staaf van de man. ‘Oh mijn God, oh mijn God, mij kontje scheurt’. Ze stapt van zijn lul af, de enorme paal staat rechtovereind. Ze pakt wat, komt terug in beeld en spuit een lading glimmende op zijn lul. Ze spuit wat in haar hand en wrijft haar ster ook in. Ze gaat weer cowgirl zitten. Ze ontspant en laat zich weer zakken over zijn lul. Ze zakt, zakt, zakt en tot mijn verbazing zit de man tot aan zijn ballen in haar kont. Shirley brengt een hand naar haar klit en begint te wrijven. Even went ze aan die enorme lul in haar kont, terwijl ze zichzelf vingert, als de man haar heupen pakt. Hij begint haar reet te neuken. Ze kreunt, ze jammert, ze hijgt, ze huilt maar bovenal is ze bloedgeil. ‘Kom sletje, kom, ik spuit je darmpjes zo vol. Ik maak je ster kapot’. Hij tilt haar op van zijn pik, ik zie nog dat zijn eikel net aan in haar ster zit, als hij haar in een keer laten vallen op zijn staaf. Een gil, hij zit weer helemaal in haar reet. Als ze nu toch niet is uitgescheurd weet ik het ook niet meer. De man pakt haar weer bij haar heupen en begint haar nu te neuken. Haar met pijn vertrokken gezicht verandert in een hoerig geil bekkie. Ze begint mee te deinen op het pompen van de man. Ondertussen zit ze nog steeds aan haar eigen klit. Ik trek als een gek aan mijn lul en voel mijn zaad opkomen. Als ik mijn zaad over mijn buik heen spuit zie ik Shirley nog een paar keer stuiteren op de man zijn pik als hij brult en zijn zak leegt in haar kont. Ze stapt van hem af, draait haar kont naar de camera, hurkt en begint zijn staaf schoon te likken. Ik kijk recht tussen haar billen. Haar ster staat meer dan open, het lijkt wel een tunnel, en het zaad druipt eruit. Ondertussen is ze de man stevig aan het het pijpen terwijl ze zijn staaf schoonzuigt. De man duwt haar van zich af en staat op. ‘Ik moet gaan, mijn vrouw vraagt zich vast af waar ik blijf’. Shirley staat ook op, met moeite, en vraagt naar haar salarisverhoging.

‘Dit doen we nog twee keer en dan krijg je 30% meer. 10% voor elke keer dat ik je ster kapot mag neuken’. Hij loopt de kamer uit en ik hoor de voordeur dichtslaan. Shirley draait zich om naar de camera, knipoogt en geeft een handkus. De verbinding wordt verbroken. Godverdomme wat een geile show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *